ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମ ଲୋକଙ୍କ ନମନୀୟତା ପାଇଁ ଗର୍ବିତ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 OCT 2024 8:54AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତୀୟଙ୍କ ନମନୀୟତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ଆତ୍ମବିଶ୍ୱାସ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ଯେ ଲୋକଙ୍କ ସାହସ ଏବଂ ଭାବନା ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।
ଏକ୍ସରେ ଇଣ୍ଡିଆ ମାଇନରିଟିଜ୍ ଫାଉଣ୍ଡେସନ୍ ଦ୍ୱାରା ଏକ ଭିଡିଓ ପୋଷ୍ଟ ଶେୟାର କରି ସେ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଲୋକଙ୍କ ନମନୀୟତା ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ସେମାନଙ୍କର ସାହସ ଏବଂ ଭାବନା ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।”

Prime Minister's Office
Proud of the resilience of our people: Prime Minister
03 OCT 2024 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the resilience of Indians. He expressed confidence that people’s courage and spirit will keep inspiring all of us.
Sharing a video post by India Minorities Foundation on X, he stated:
“Proud of the resilience of our people. Their courage and spirit will keep inspiring us all.”