Prime Minister's Office
Proud of the resilience of our people: Prime Minister
03 OCT 2024 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the resilience of Indians. He expressed confidence that people’s courage and spirit will keep inspiring all of us.
Sharing a video post by India Minorities Foundation on X, he stated:
“Proud of the resilience of our people. Their courage and spirit will keep inspiring us all.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী মীয়ামগী হান্নগী ফিভমদা হঞ্জিনবা ঙম্বা শক্তি অসিগীদমক চাউথোকচৈঃ প্রধান মন্ত্রী
03 OCT 2024 8:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারত মচাশিংগী হান্নগী ফিভমদা হঞ্জিনবা ঙম্বা শক্তি অসিবু শিংথাখ্রে। মহাক্না থাজবা ফোংদোকখি মদুদি মীয়ামগী থৌনা অমসুং পাঙ্গলনা ঐখোয় পুম্বদা ইনোৎ হাপ্পীরি।
ইন্দিয়া মাইনোরিতী ফাউন্দেসননা X তা থাগৎপা ভিদিও পোস্ত অমা লান্থোক্লদুনা মহাক্না হায়খিঃ
"ঐখোয়গী মীয়ামগী হান্নগী ফিভমদা হঞ্জিনবা ঙম্বা শক্তি অসিগীদমক চাউথোকচৈ। মখোয়গী থৌনা অমসুং পাঙ্গলনা ঐখোয় পুম্বদা ইনোৎ হাপ্পীরি।"