য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী নুমিৎ হুমনিগী খোঙচৎ মাইপাক্না লোইশিনখিবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
তুংকোইনা চৎনবা য়াবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংনা খুদমশিং ওইদুনা মালেমগী অহোংবা পুরকপা লৈবাক অমগী থৌদাং লৌদুনা হৌখিবা চহি ১০ দা চৎথরকখিবা মোদীগী কুতনিতি খোঙচৎ অসিনা হেন্না মশক থোকহল্লে
মাইপাক্লবা ক্বাদ মীফম, ‘মোদী অমসুং য়ু.এস’ অচৌবা মীয়ামগী থৌরম, অমসুং য়ু.এন সম্মিৎ ওফ ফ্যুচরনা মালেম শীনবা থুংনা লাম্বা লৈতনা প্রধান মন্ত্রী মোদী য়াবগী মমি তারে
প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিংবগী থবক অসিনা লৈবাক অমা ওইনা ভারতকী ফিবম ফগৎহনবা খক নত্তনা, লৈবাক খুদিংমক্না ৱা তারে, মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা লৈবাক খুদিংমক মরুপ অমা ওইবা য়ানিংলে
24 SEP 2024 7:53PM by PIB Imphal
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী নুমিৎ হুমনিগী খোঙচৎ মাইপাক্না লোইশিনখিবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি মদুদি “ য়ুনাইতেদ স্তেৎস ওফ অমেরিকাদা নুমিৎ হুম্নিগী খোৎচৎ মাইপাক্না পাংথোকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীজি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুংকোইনা চৎনবা য়াবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংনা খুদমশিং ওইদুনা মালেমগী অহোংবা পুরকপা লৈবাক অমগী থৌদাং লৌদুনা হৌখিবা চহি ১০ দা চৎথরকখিবা মোদীগী কুতনিতি খোঙচৎ অসিনা হেন্না মশক থোকহল্লে। মাইপাক্লবা ক্বাদ মীফম, ‘মোদী অমসুং য়ু.এস’ অচৌবা মীয়ামগী থৌরম, অমসুং য়ু.এন সম্মিৎ ওফ ফ্যুচরনা মালেম শীনবা থুংনা লাম্বা লৈতনা প্রধান মন্ত্রী মোদী য়াবগী মমি তারে। প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিংবগী থবক অসিনা লৈবাক অমা ওইনা ভারতকী ফিবম ফগৎহনবা খক নত্তনা, লৈবাক খুদিংমক্না ৱা তারে, মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা লৈবাক খুদিংমক মরুপ অমা ওইবা য়ানিংলে”।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah congratulates Prime Minister Shri Narendra Modi on successful completion of 3-day visit to the United States
The visit further fortifies the Modi doctrine of diplomacy, which over the last 10 years has propelled Bharat to the role of a global changemaker leading through examples in sustainable development
The successful QUAD Summit, the ‘Modi & US’ mega community event, and the UN Summit of the Future reflect PM Modi’s unmatched popularity across the globe
PM Modi’s leadership has not only enhanced Bharat's stature as a nation, which everyone listens to, but also as one that every country accepts as a partner in the upliftment of humanity
24 SEP 2024 7:53PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah has congratulated Prime Minister Shri Narendra Modi on successful completion of 3-day visit to the United States of America.
In a post on X platform, Shri Amit Shah said that “Congratulations to PM Shri Narendra Modi Ji on the successful three-day tour to the United States of America. The tour further fortifies the Modi doctrine of diplomacy, which over the last 10 years has propelled Bharat to the role of a global changemaker leading through examples in sustainable development. The successful QUAD Summit, the ‘Modi & US’ mega community event, and the UN Summit of the Future reflect his unmatched popularity across the globe. Modi Ji's leadership has not only enhanced Bharat's stature as a nation, which everyone listens to, but also as one that every country accepts as a partner in the upliftment of humanity.”