Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of Ukraine
24 SEP 2024 4:34AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with the President of Ukraine, H.E. Mr. Volodymyr Zelenskyy, on 23 September 2024, on the sidelines of the Summit of the Future in New York.
The two leaders recalled Prime Minister’s recent visit to Ukraine and expressed satisfaction at the continued consolidation of bilateral ties. The situation in Ukraine as well as the way forward on pursuing a path to peace also figured prominently in their discussions.
Prime Minister reiterated India’s clear, consistent and constructive approach in favour of a peaceful resolution of the conflict through diplomacy and dialogue as well as engagement between all stakeholders. He conveyed that India remains open to provide all support within its means to facilitate a lasting and peaceful resolution of the conflict.
This was the third meeting between the two leaders in little over three months. The two leaders agreed to remain in close touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
24 SEP 2024 4:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা সেপ্তেম্বর ২৩,২০২৪ দা য়ু.এন.জি.এদা সম্মিৎ ওফ ফ্যুচরগী নাকন্দা নিউ য়োর্কতা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি বোলোদিমিয়র জেলেন্সকি উনখ্রে।
হন্দক প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেন্দা চৎলুবা খোঙচৎ অদু লুচিংবা অনিনা নিংশংখি অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোকখি। য়ুক্রেনগী ফিবম অমসুং শান্তিগী লম্বী অমদা লাক্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা লুচিংবশিংনা মমুৎ তানা খন্নখি।
কুতনিতি অমসুং ৱারি শান্নদুনা অমসুং মরী লৈনবা খুদিংমক উনদুনা শান্তি ওইনা ৱারোইশিন অমা পুরক্নবগী ভারতকী নাখৈ শেংবা, চপ চাবা অমসুং অফবা থৌওং অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি। মুক্নবা অসি তুংকোইবা অমসুং শান্তি ওইবা ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা লৈবাক অসিনা ঙম্বা থাক্তা মতেং খুদিংমক পাংনবা ভারতনা থোং লাউনা হাংদোক্তুনা লৈরিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
ঙসি উনখিবা অসি থা অহুমগী মনুংদা লুচিংবা অনিগী মরক্তা উনবা অহুমলকশুবনি। মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানখ্রে।