প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইঞ্জিনীয়রশিংগী নুমিৎনা লাকপদা সর এম বিস্বেস্বরয়াবু নীংশিংখ্রে
15 SEP 2024 8:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইঞ্জিনীয়রশিংগী নুমিৎনা লাকপদা সর এম বিস্বেস্বরয়ানা শরুক তমলমখিবশিং নীংশিংখ্রে। মহাক্না নুমিৎ অসিনা লাকপদা ইঞ্জিনীয়র পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“লম খুদিংমক্তা, ক্রিতিকেল চেলেঞ্জশিং ইন্নোভেৎ অমসুং সোল্ব তৌবদা শাহৌ পীরিবা ইঞ্জিনীয়র পুম্নমক্তা ইঞ্জিনীয়রশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ইঞ্জিনীয়রিংদা শরুক তমলমখিবা পাকশন্না খঙনরিবা সর এম. বিস্বেস্বরয়াবু নীংশিংলি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi remembers Sir M Visvesvaraya on occasion of Engineers Day
15 SEP 2024 8:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the contributions of Sir M Visvesvaraya on occasion of Engineers Day. He also conveyed his greetings to all engineers on the occasion.
The Prime Minister posted on X:
“Engineers Day greetings to all engineers who are driving progress in every field, innovating and solving critical challenges. Remembering Sir M. Visvesvaraya, whose contribution to engineering is widely known.”