প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী দেহগামদা ঈরাক্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক্তা এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে
14 SEP 2024 2:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী দেহগামদা ঈরাক্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক্তা এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে। PMNRFতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লৈখিদ্রিবশিং অদুগী খ্বাইদগী হেন্না নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পীরগনি অমসুং অসোকপশিং আদুনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা X অসুম্না থাগৎলকখি;
“পি.এম. নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী দেহগামদা ঈরাক্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী হেন্না নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগীদমক্তা PMNRFতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাওথোকখ্রে। অশোকপশিং অদুনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi announces ex-gratia for victims of drowning incident in Dehgam, Gujarat
14 SEP 2024 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia for the victims of the drowning incident in Dehgam, Gujarat. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“PM Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased in the drowning incident in Dehgam, Gujarat. The injured would be given Rs. 50,000.”