প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আবুধাবিৰ ক্ৰাউন প্ৰিন্সক আদৰণি জনায়
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ইউএইৰ সম্পৰ্ক সুদৃঢ় কৰাৰ বাবে ফলপ্ৰসূ আলোচনাত মিলিত হয়
09 SEP 2024 8:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীত আবুধাবিৰ ক্ৰাউন প্ৰিন্স শ্বেখ খালিদ বিন মহম্মদ বিন জায়েদ আল নাহিয়ানক আদৰণি জনায়। দুয়োজন নেতা বহু বিষয়ত অৰ্থপূৰ্ণ আলোচনাত মিলিত হয়।
শ্ৰী মোদীয়ে ভাৰত-ইউএইৰ বন্ধুত্ব বৃদ্ধিৰ বাবে শ্বেখ খালিদৰ অনুভূতিৰ শলাগ লয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে;
“আবুধাবিৰ ক্ৰাউন প্ৰিন্স শ্বেখ খালিদ বিন মহম্মদ বিন জায়েদ আল নাহিয়ানক আদৰণি জনাই আনন্দিত হৈছোঁ। বহু বিষয়ত আমাৰ মাজত অৰ্থপূৰ্ণ আলোচনা হৈছে। ভাৰত-ইউএইৰ বন্ধুত্ব মজবুত কৰাৰ বাবে তেওঁৰ অনুভূতি স্পষ্টকৈ দেখা গৈছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi welcomes Crown Prince of Abu Dhabi
Two leaders held productive talks to Strengthen India-UAE Ties
09 SEP 2024 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today welcomed His Highness Sheikh Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi in New Delhi. Both leaders held fruitful talks on wide range of issues.
Shri Modi lauded Sheikh Khaled’s passion to enhance the India-UAE friendship.
The Prime Minister posted on X;
“It was a delight to welcome HH Sheikh Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi. We had fruitful talks on a wide range of issues. His passion towards strong India-UAE friendship is clearly visible.”