প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স তরাম্না ওকখ্রে
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-য়ু.এ.সিগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ৱারি শান্নখ্রে
09 SEP 2024 8:40PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ খালেদ বিন মোহমদ বিন জয়েদ অল নাহয়ান তরাম্না ওকখ্রে। লুচিংবা অনিনা হিরম কয়াদা কান্নবা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে।
ইন্দিয়া-য়ু.এ.ইগী মরী ফগৎহন্নবা সৈখ খালেদগী অপাম্বা অদু শ্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্র।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ খালেদ বিন মোহমদ বিন জয়েদ অল নাহয়ান তরাম্না ওকপদা অপেনবা পোকই। ঐখোয় হিরম কয়াদা কান্নবা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে। ইন্দিয়া-য়ু.এ.ইগী অকনবা মরুপ-মপাং ওইবা মরীদা মহাক্কী পামজবা অদু ময়েক শেংনা উবা ফংলে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi welcomes Crown Prince of Abu Dhabi
Two leaders held productive talks to Strengthen India-UAE Ties
09 SEP 2024 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today welcomed His Highness Sheikh Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi in New Delhi. Both leaders held fruitful talks on wide range of issues.
Shri Modi lauded Sheikh Khaled’s passion to enhance the India-UAE friendship.
The Prime Minister posted on X;
“It was a delight to welcome HH Sheikh Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi. We had fruitful talks on a wide range of issues. His passion towards strong India-UAE friendship is clearly visible.”