প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সম্বাতসরিগী শেংলবা নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়গী পুন্সিদা নুংশি চাননা হিংমিন্নবা অমসুং ঙাকপী হৈবগী মরুওইবশিংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
07 SEP 2024 10:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সম্বাতসরিগী শেংলবা নুমিৎনা লাকপদা X তা পুক্নিংগী শেংলবা ৱারোল অমা থম্লদুনা ঐখোয়গী পুন্সিদা নুংশি চাননা হিংমিন্নবা অমসুং ঙাকপী হৈবগী মরুওইবশিংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মীয়ামদা নুংশিবা অমসুং অপুনবগী পাঙ্গল য়োকখৎতুনা চান চিননা চৎমিন্নননা হিংমিন্ননবা আপিল তৌখি।
মহাক্কী ত্বীত্তা, মহাক্না হায়খি, "সম্বাতসরিনা নুংশি চাননা হিংমিন্ননবা অমসুং অতোপ্পশিংবু ঙাকপীনবগী ইনোৎশিং পীরি। মসিনা নুংশিবা অমসুং অপুনবনা হিংনবগী ইনোৎ ওইহনবীনবা আপিল তৌরি। অসিগুম্বা ৱাখল্লোন অসিদা, ঐখোয়না অপুনবগী পাঙ্গল হেন্না কলহল্লসি। নুংশি চানবা অমসুং অপুনবনা ঐখোয়গী লম্বী শেম্লসি। মিছামি দুক্কাদম।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi emphasises importance of Harmony and Forgiveness in our lives on the auspicious occasion of Samvatsari
07 SEP 2024 10:25PM by PIB Delhi
On the auspicious occasion of Samvatsari, Prime Minister Shri Narendra Modi shared a heartfelt message on X, highlighting the importance of harmony and forgiveness in our lives. He urged citizens to embrace empathy and solidarity, fostering a spirit of kindness and unity that can guide our collective journey.
In his tweet, he stated, "Samvatsari highlights the strength of harmony and to forgive others. It calls for embracing empathy and solidarity as our source of motivation. In this spirit, let us renew and deepen bonds of togetherness. Let kindness and unity shape our journey forward. Michhami Dukkadam."