Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi emphasises importance of Harmony and Forgiveness in our lives on the auspicious occasion of Samvatsari
07 SEP 2024 10:25PM by PIB Delhi
On the auspicious occasion of Samvatsari, Prime Minister Shri Narendra Modi shared a heartfelt message on X, highlighting the importance of harmony and forgiveness in our lives. He urged citizens to embrace empathy and solidarity, fostering a spirit of kindness and unity that can guide our collective journey.
In his tweet, he stated, "Samvatsari highlights the strength of harmony and to forgive others. It calls for embracing empathy and solidarity as our source of motivation. In this spirit, let us renew and deepen bonds of togetherness. Let kindness and unity shape our journey forward. Michhami Dukkadam."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମ୍ୱତ୍ସରୀର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ଆମ ଜୀବନରେ ସମନ୍ୱୟ ଏବଂ କ୍ଷମାର ଗୁରୁତ୍ୱ ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
07 SEP 2024 10:25PM by PIB Bhubaneswar
ସମ୍ବତ୍ସରୀର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ଏକ ହୃଦୟସ୍ପର୍ଶୀ ବାର୍ତ୍ତା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ଆମ ଜୀବନରେ ସମନ୍ୱୟ ଏବଂ କ୍ଷମାର ଗୁରୁତ୍ୱ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି। ସେ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ସହାନୁଭୂତି ଓ ସଂହତିକୁ ଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ, ଦୟା ଓ ଏକତାର ଭାବନାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଆମର ସାମୂହିକ ଜୀବନଯାତ୍ରା କ୍ଷେତ୍ରରେ ମାର୍ଗଦର୍ଶନ କରିପାରିବ।
ତାଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ୍‌ରେ ସେ କହିଛନ୍ତି, "ସମ୍ବତ୍ସରୀ ସମନ୍ୱୟର ଶକ୍ତି ଏବଂ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କୁ କ୍ଷମା କରିବା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରେ। ଏହା ସହାନୁଭୂତି ଏବଂ ସଂହତିକୁ ଆମର ପ୍ରେରଣାର ଉତ୍ସ ଭାବରେ ଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରେ। ଏହି ଭାବନାରେ, ଆସନ୍ତୁ ଆମେ ଏକତାର ବନ୍ଧନକୁ ନବୀକରଣ ଏବଂ ନିବିଡ଼ କରିବା। ଦୟା ଓ ଏକତା ଆମର ଭବିଷ୍ୟତ ଯାତ୍ରାକୁ ଆକାର ଦେବା। ମିଛମି ଦୁକ୍କଡମ୍।"