প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৬৩ত ৰূপৰ পদক জয় কৰা শাৰদ কুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে
04 SEP 2024 10:27AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৬৩ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা শাৰদ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে
"শাৰদ কুমাৰে #Paralympics2024ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৬৩ ত ৰূপৰ পদক জয় লাভ কৰিছে। স্থিৰতা আৰু উৎকৰ্ষতাৰ বাবে তেওঁ প্ৰশংসিত। তেওঁক অভিনন্দন। তেওঁ সমগ্ৰ দেশক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Sharad Kumar for winning Silver in Men's High Jump T63
04 SEP 2024 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharad Kumar for winning Silver in Men's High Jump T63 at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“Sharad Kumar wins Silver in Men's High Jump T63 at #Paralympics2024! He is admired for his consistency and excellence. Congrats to him. He inspires the entire nation.
#Cheer4Bharat”