Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Sharad Kumar for winning Silver in Men's High Jump T63
04 SEP 2024 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharad Kumar for winning Silver in Men's High Jump T63 at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“Sharad Kumar wins Silver in Men's High Jump T63 at #Paralympics2024! He is admired for his consistency and excellence. Congrats to him. He inspires the entire nation.
#Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী হায় জম্প তি-৬৩দা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সরদ কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 SEP 2024 10:27AM by PIB Imphal
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা নুপাগী হায় জম্প তি-৬৩ দা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরদ কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 দা নুপাগী হায় জম্প তি-৬৩ দা সরদ কুমারনা সিলভর ফংলে। মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবগীদমক মহাক থাগৎনরে। মহাক্কী মফমদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্না লৈবাক শীনবা থুংনা ইথিল পীরে।
#Cheer4Bharat”