Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Deepthi Jeevanji on winning bronze in Women's 400M T20 event at Paris Paralympics
04 SEP 2024 6:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Deepthi Jeevanji for winning a bronze medal in the Women's 400M T20 event at the ongoing Paris Paralympics.
Lauding her skills and tenacity as commendable, Shri Modi posted on X:
“Congratulations to Deepthi Jeevanji for her spectacular Bronze medal win in the Women's 400M T20 at #Paralympics2024! She is a source of inspiration for countless people. Her skills and tenacity are commendable.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দীপতি জীবঞ্জিবু পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপীগী ৪০০ মিতর তি২০ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2024 6:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত দীপতি জীবঞ্জিবু পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপীগী ৪০০ মিতর তি২০ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং হনবা লৈতবা থৌনাবু শিংথানিংঙাই ওই হায়রদুনা শ্রী মোদীনা X তা থাগৎখিঃ
"দীপতি জীবঞ্জি #Paralympics2024 তা নুপীগী ৪০০ মিতর তি২০ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! মহাক মশীং থীঙমদ্রবা মীয়ামগী ইনোৎকী হৌরকফম অমনি। মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং হনবা লৈতবা থৌনা অসি শিংথানিংঙাই ওই।"