প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বন্দর সেরি বেগাৱানদা লৈবা ওমর অলি সাইফুদিয়েন মোস্কতা চৎখ্রে
03 SEP 2024 8:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বন্দর সেরি বেগাৱানদা লৈবা ওমর অলি সাইফুদিয়েন মোস্কতা চৎখ্রে।
ব্রুনৈগী রিলিজিয়স এফেয়ার্সকী মিনিস্তর পেহিন দাতো উস্তাজ হাজি অৱাং বদারুদ্দিন্না প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি। থৌরম অদুদা ব্রুনৈগী হেল্থ মিনিস্তর দাতো দোক্তর হাজি মোহমদ ইসামশু শরুক য়াখি। প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকপগীদমক ভারতমচাশিংশু থৌরম অদুদা শরুক য়াখি।
ব্রুনৈগী ২৮শুবা সুলতান (হৌজিক্কী সুলতানগী মপানা মসি শাবা হৌরমখি) ওমর অলি সাইফুদিয়েন ৩ গী মমিংদা মোস্ক অসি মমিং থোনবনি অমসুং মসি ১৯৫৮ তা শাবা লোইশিনখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Omar Ali Saifuddien Mosque in Bandar Seri Begawan
03 SEP 2024 8:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi visited the iconic Omar Ali Saifuddien Mosque in Bandar Seri Begawan today.
Prime Minister was received by Brunei’s Minister of Religious Affairs H.E. Pehin Dato Ustaz Haji Awang Badaruddin. Brunei’s Minister of Health Dato Dr. Haji Mohammad Isham was also in attendance. A gathering of Indian community members were also present to greet the Prime Minister.
The mosque is named after Omar Ali Saifuddien III, the 28th Sultan of Brunei (father of the current Sultan, who also initiated its construction), and was completed in 1958.