প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস ওলিম্পিক্সতা ব্রোঞ্জ লৌরকখিবগীদমক শান্নরোয় সীতল দেবী, রাকেস কুমারগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শান্নরোয় সীতল দেবী অমসুং রাকেস কুমারবু হৌজিক চত্থরিবা পেরিস ওলিম্পিক্সতা মিক্স তীম কম্পাউন্দ ওপন আর্চরীদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরক্তুনা তীম স্পিরিত উৎখিবগীদমক থাগৎখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা X তা থাগৎলকখি:
“তীমৱর্কনা মায় পাক্লে!
মিক্স তীম কম্পাউন্দ ওপন আর্চরীদা ব্রোঞ্জ লৌরকখিবগীদমক সীতল দেবী অমসুং রাকেস কুমারগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍। মখোয়না শিংথানিংঙাই ওইবা হৈ-শিংবা অমসুং ফিরেপ চেৎপগী মতৌ উৎখি‍। মায় পাকপা অসিগীদমক ভারতনা নুংঙাইবা ফোঙদোক্লি‍। #Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athletes Sheetal Devi, Rakesh Kumar for clinching Bronze at Paris Paralympics
02 SEP 2024 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the team spirit demonstrated by athletes Sheetal Devi and Rakesh Kumar by winning a Bronze medal in the Mixed Team Compound Open Archery at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
"Teamwork triumphs!
Congratulations to Sheetal Devi and Rakesh Kumar on winning the Bronze in Mixed Team Compound Open Archery. They have demonstrated remarkable dexterity and determination. India is delighted by this feat. #Cheer4Bharat"