প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ পেৰালিম্পিকত জেভেলিন ইভেণ্টত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে সুমিত এণ্টিলক অভিনন্দন জনাইছে
03 SEP 2024 12:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চলিত পেৰিছ পেৰালিম্পিকত পুৰুষৰ জেভেলিন এফ-৬৪ ইভেণ্টত সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে আজি এথলীট সুমিত এণ্টিলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে :
"সুমিতৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন! পুৰুষৰ জেভেলিন এফ-৬৪ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন! তেওঁ অসামান্য ধাৰাবাহিকতা আৰু উৎকৃষ্টতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা। @sumit_javelin #Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Sumit Antil on clinching Gold in Javelin event at Paris Paralympics
03 SEP 2024 12:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Sumit Antil for winning a Gold medal in the Men's Javelin F64 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
"Exceptional performance by Sumit! Congratulations to him for winning the Gold in the Men's Javelin F64 event! He has shown outstanding consistency and excellence. Best wishes for his upcoming endeavours. @sumit_javelin #Cheer4Bharat"