Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Sumit Antil on clinching Gold in Javelin event at Paris Paralympics
03 SEP 2024 12:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Sumit Antil for winning a Gold medal in the Men's Javelin F64 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
"Exceptional performance by Sumit! Congratulations to him for winning the Gold in the Men's Javelin F64 event! He has shown outstanding consistency and excellence. Best wishes for his upcoming endeavours. @sumit_javelin #Cheer4Bharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা জেভলিন ইভেন্তদা সুমিত অন্তিলনা সনাগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
03 SEP 2024 12:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপাগী জেভলিন F64 ইভেন্ততা শান্নরোয় সুমিত অন্তিলনা সনাগী তকমান লৌরকপদা ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি:
" সুমিতকী থোইদোক হেন্দোক্না পরফোর্মেন্স! জেভলিন F64 ইভেন্ততা মহাক্না সনাগী তকমান লৌরকপদা ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! মহাক্না শীংথানীংঙাই ওইবা কন্সিস্তেন্সী অমসুং এক্সিলেন্স উৎখি। মহাক্কী তুংদা লাক্কদৌরিবা খোঙথাংশিংগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। @sumit_javelin #Cheer4Bharat"