প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিসাদ কুমারগী মফমদা পেরেলিম্পিক্স ২০২৪দা নুপাগী হায় জম্প T47 ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 10:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নিসাদ কুমারগী মফমদা পেরেলিম্পিক্স ২০২৪দা নুপাগী হায় জম্প T47 ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা ‘X’ তা থাগৎপা পোস্ত অমদা অসুম্না ইরকখি:
“@nishad_hj গী মফমদা #Paralympics2024 দা নুপাগী হায় জম্প T47 ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরক্তুনা শিংথানিংঙাই ওইনা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! পুক্নিং লুপ্পা অমসুং ফিরেপ চেৎপনা পুম্নমক ওইথোকপা ঙমহল্লি হায়বা মহাক্না ঐখোয় পুম্বদা উৎলে‍। ভারত নুংঙাইরে‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Nishad Kumar on winning silver medal in the Men's High Jump T47 event at Paralympics 2024
02 SEP 2024 10:50AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Nishad Kumar on winning silver medal in the Men's High Jump T47 event at Paralympics 2024.
Shri Modi in a post on ‘X’ wrote:
“Congrats to @nishad_hj for his remarkable achievement in winning a Silver medal in the Men's High Jump T47 event at the #Paralympics2024! He has shown us all that with passion and determination, everything is possible. India is elated.’"