প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি ১ নুপাগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা মনিস নরৱালনা সিলভরগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
30 AUG 2024 8:55PM by PIB Imphal
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা পি ১ নুপাগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা মনিস নরৱালনা সিলভরগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মহাক্না পি ১ নুপাগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল এস.ঐচ ১ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংদুনা মনিস নরৱালনা অচৌবা মাইপাকপা অমা পুরক্লে। মহাক্কী খুৎচুম্বা, মীৎফম হোংদবা অমসুং কৎথোকপনা অমুক হন্না মাইপাকপা পুরক্লে। #Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness as Manish Narwal wins the Silver in the P1 Men's 10m Air Pistol SH1 event
30 AUG 2024 8:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness as Manish Narwal wins the Silver in the P1 Men's 10m Air Pistol SH1 event at Paris Paralympics 2024.
In a X post, the Prime Minister said;
“A splendid achievement by Manish Narwal, as he wins the Silver in the P1 Men's 10m Air Pistol SH1 event. His precision, focus and dedication have once again brought glory. #Cheer4Bharat”