প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত অংশ লোৱা আমাৰ দলটোক ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ই শুভেচ্ছা জনাইছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদী
28 AUG 2024 9:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত অংশগ্ৰহণ কৰা ভাৰতীয় দলটোক শুভেচ্ছা জনায়। খেলুৱৈসকলৰ সাহস আৰু দৃঢ়তাক প্ৰশংসা কৰি তেওঁ কয় যে ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ই তেওঁলোকৰ সফলতাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰি আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত আমাৰ দলটোক ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ই শুভেচ্ছা জনাইছে। প্ৰতিজন খেলুৱৈৰ সাহস আৰু দৃঢ়তা সমগ্ৰ দেশৰ বাবে প্ৰেৰণাৰ উৎস। সকলোৱে তেওঁলোকৰ সফলতাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰি আছে।“

Prime Minister's Office
140 crore Indians wish our contingent at the Paris Paralympics 2024 the very best: Prime Minister Shri Narendra Modi
28 AUG 2024 9:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished the Indian contingent participating in the Paris Paralympics 2024. Praising the courage and determination of athletes, he said 140 crore Indians were rooting for their success.
The Prime Minister posted on X:
"140 crore Indians wish our contingent at the Paris #Paralympics 2024 the very best. The courage and determination of every athlete are a source of inspiration for the entire nation. Everyone is rooting for their success. #Cheer4Bharat"