প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা শরুক য়ারিবা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং মাইপাকপা পুরক্নবা ভারতমচা করোর ১৪০ না য়াইফ-পাউজেল পীজরি: প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী
28 AUG 2024 9:46PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস পেরালেম্পিক্স ২০২৪ দা শরুক য়ারিবা ভারতকী শান্নরোয়শিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শান্নরোয়শিংগী থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ থাগৎলদুনা মহাক্না হায়খি মখোয় মাইপাক্নবগীদমক ভারতমচা করোর ১৪০ না লেপ্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পেরিস #Paralympics ২০২৪ দা মাইপাক্নবা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগীদমক ভারতমচা করোর ১৪০ না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। শান্নরোয় অমমমগী থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অসি লৈবাক শীনবা থুংবগী ইথিলগী হৌরকফম অমনি। মখোয় মাইপাক্নবা মীওই খুদিংমক লেপ্লি। #Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
140 crore Indians wish our contingent at the Paris Paralympics 2024 the very best: Prime Minister Shri Narendra Modi
28 AUG 2024 9:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished the Indian contingent participating in the Paris Paralympics 2024. Praising the courage and determination of athletes, he said 140 crore Indians were rooting for their success.
The Prime Minister posted on X:
"140 crore Indians wish our contingent at the Paris #Paralympics 2024 the very best. The courage and determination of every athlete are a source of inspiration for the entire nation. Everyone is rooting for their success. #Cheer4Bharat"