প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিবতা গান্ধীগী মীতমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
23 AUG 2024 3:24PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিবতা লৈবা মহাত্মা গান্ধীগী মীতমদা লৈ কত্তুনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
নুংঙাই-য়াইফবা খুন্নাই অমা শেমগৎপদা মতম চুপ্পা চুনদুনা লৈরবা মহাত্মা গান্ধীগী শান্তিগী পাউজেল অদু প্রধান মন্ত্রীনা পনখি। মহাক্না হায়খি মহাত্মা গান্ধীনা তাক্লম্বা লম্বী অদুনা হৌজিক মালেম্না মায়োক্নরিবা অৱাবশিং কোক্নবা পাম্বৈশিং ওইরে।
কিবতা লৈবা ‘ওসিস ওফ পিছ’ পার্কতা থম্লিবা মহাত্মা গান্ধীগী মীতম অসি মীওইবা খুন্নাইগী থাজবা অমসুং শান্তিগী মৈরা অমা ওইরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage at Gandhi statue in Kyiv
23 AUG 2024 3:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage to Mahatma Gandhi at his statue in Kyiv today.
Prime Minister underscored the timeless relevance of Mahatma Gandhi’s message of peace in building a harmonious society. He noted that the path shown by him offered solutions to present day global challenges.
Mahatma Gandhi’s statue, located in ‘Oasis of Peace’ park in Kyiv, serves as a beacon of hope and peace for humanity.