য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা ভারত সরকারনা ত্রিপুরাগী ইচাওনা শোকহল্লবা মীয়ামদা তেংবাং পীনবা SDRFতগী সেন্ত্রেল শিয়র ওইনা মাংজৌননা লুপা করোর 40 কাইথবদা অয়াবা পীখ্রে
থোক্নীংবা থোক্লবসু ত্রিপুরাগী ঐখোয়গী ইচিল-ইনাওশিংনা অৱাবা তানফম অসি থেংনবদা মখোয়গীদমক মোদী সরকারনা খুৎশম্নদুনা লেপ্তুনা লৈগনি – শ্রী অমিত শাহ
কেন্দ্রনা দিপ্লোই তৌবা NDRF তীম 11, আর্মীগী কলম 3, অমসুং এয়র ফোর্সকী হেলিকোপ্তর 4না তেংবাং পীবা অমসুং মী কনবগী থবকশিংদা রাজ্য সরকারগী মতেং পাংলি
23 AUG 2024 1:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা ভারত সরকারনা ত্রিপুরাগী ইচাওনা শোকহল্লবা মীয়ামদা তেংবাং পীনবা SDRFতগী সেন্ত্রেল শিয়র ওইনা মাংজৌননা লুপা করোর 40 কাইথবদা অয়াবা পীখ্রে।
X প্লেৎফোর্মদা তৌখিবা পোস্ত অমদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি “ত্রিপুরাগী ওইরিবা ঈচাওগী ফীভম অসিদা মোদীজীগী লুচিং মখাদা কেন্দ্র সরকারনা শোকহল্লবা মীয়ামদা তেংবাং পীনবা SDRFতগী সেন্ত্রেল শিয়র ওইনা মাংজৌননা লুপা করোর 40 কাইথবদা অয়াবা পীখ্রে। কেন্দ্রনা দিপ্লোই তৌবা NDRF তীম 11, আর্মীগী কলম 3, অমসুং এয়র ফোর্সকী হেলিকোপ্তর 4না তেংবাং পীবা অমসুং মী কনবগী থবকশিংদা রাজ্য সরকারগী মতেং পাংলি। থোক্নীংবা থোক্লবসু ত্রিপুরাগী ঐখোয়গী ইচিল-ইনাওশিংনা অৱাবা তানফম অসি থেংনবদা মখোয়গীদমক মোদী সরকারনা খুৎশম্নদুনা লেপ্তুনা লৈগনি”।

Ministry of Home Affairs
Government of India, under leadership of PM Shri Narendra Modi, approves release of Rs.40 crore in advance, as central share from SDRF, to provide relief to the flood-affected people in Tripura
No matter what, our sisters and brothers in Tripura will find the Modi govt standing shoulder-to-shoulder with them to battle these difficult times - Shri Amit Shah
11 NDRF teams, 3 columns of the Army, and 4 helicopters of the Air Force deployed by the Centre are already assisting the state govt. in relief and rescue operations
23 AUG 2024 1:47PM by PIB Delhi
Government of India, under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, approves release of 40 crore rupees in advance, as the central share from SDRF, to provide relief to the flood-affected people in Tripura.
In a post on X Platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah said that “Given the flood situation in Tripura, the central govt, under the leadership of Modi Ji, has approved the release of Rs.40 crore in advance, as the central share from SDRF, to provide relief to the affected people. The 11 NDRF teams, 3 columns of the Army, and 4 helicopters of the Air Force deployed by the Centre are already assisting the state govt. in relief and rescue operations. No matter what, our sisters and brothers in Tripura will find the Modi govt standing shoulder-to-shoulder with them to battle these difficult times.”