প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীমতী পেটংটাৰ্ণ চিনাৱাট্ৰাক থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনাইছে
18 AUG 2024 11:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰীমতী পেটংটাৰ্ণ চিনাৱাট্ৰাক থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে সভ্যতা, সাংস্কৃতিক আৰু জনসাধাৰণৰ পৰস্পৰৰ মাজত সংযোগ স্থাপনৰ শক্তিশালী ভেটিত আধাৰিত ভাৰত আৰু থাইলেণ্ডৰ মাজত দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আশা ব্যক্ত কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে ‘এক্স’-ত প্ৰেৰণ কৰা এটা ‘পোষ্ট’ত লিখিছে:
"থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে আপুনি নিৰ্বাচিত হোৱা বাবে @ingshin অভিনন্দন । এটা অতি সফল কাৰ্যকালৰ বাবে শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছো। সভ্যতা, সাংস্কৃতিক আৰু জনসাধাৰণৰ পৰস্পৰৰ মাজত সংযোগ স্থাপনৰ শক্তিশালী ভেটিত আধাৰিত ভাৰত আৰু থাইলেণ্ডৰ মাজত দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আপোনাৰ সৈতে কাম কৰাৰ বাবে আশাবাদী হৈ আছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Ms. Paetongtarn Shinawatra on being elected as Prime Minister of Thailand
18 AUG 2024 11:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Ms. Paetongtarn Shinawatra on being elected as Prime Minister of Thailand. Shri Modi expressed hope to further strengthen the bilateral ties between India and Thailand, which is based on the strong foundations of civilisational, cultural and people to people connect.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations @ingshin on your election as the Prime Minister of Thailand. Best wishes for a very successful tenure. Look forward to working with you to further strengthen the bilateral ties between India and Thailand, that are based on the strong foundations of civilisational, cultural and people to people connect.”