প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুমারি পেতোঙ্গতার্ন শিনাৱাত্রানা থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
18 AUG 2024 11:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কুমারি পেতোঙ্গতার্ন শিনাৱাত্রানা থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা সভ্যতা, নাৎ অমসুং পিপল তু পিপল কন্নেক্তকী অচেৎপা য়ুম্ফমশিংদা য়ুম্ফম ওইরিবা ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা লৈরিবা বাইলেতরেলগী মরীশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থাজবা ফোংদোকখি।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
“@ingshinবু থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অদোমগী মায়পাক্লবা তেনর অমগীদমক য়াইফ মঙ্গোল পীজরি। সভ্যতা, নাৎ অমসুং পিপল তু পিপল কন্নেক্তকী অচেৎপা য়ুম্ফমশিংদা য়ুম্ফম ওইরিবা ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা লৈরিবা বাইলেতরেলগী মরীশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা থাজব থম্মু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Ms. Paetongtarn Shinawatra on being elected as Prime Minister of Thailand
18 AUG 2024 11:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Ms. Paetongtarn Shinawatra on being elected as Prime Minister of Thailand. Shri Modi expressed hope to further strengthen the bilateral ties between India and Thailand, which is based on the strong foundations of civilisational, cultural and people to people connect.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations @ingshin on your election as the Prime Minister of Thailand. Best wishes for a very successful tenure. Look forward to working with you to further strengthen the bilateral ties between India and Thailand, that are based on the strong foundations of civilisational, cultural and people to people connect.”