য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমদি কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত সাহনা পার্তিসন হোরর রিমেম্বব্রেন্স দেদা ১৯৪৭গী পার্তিসনগী তমথিবা অৱাবা মায়োক্নখিবা মীওই লাখ কয়াগী মফমদা কোক নোনখ্রে
পার্তিসন হোরর রিমেম্ব্রেন্স দে অসিদা ঐখোয়গী পুৱারীগী খ্বায়দগী তমথিবা তাঙ্কক অসিদা মীওইবগী মচৎ নত্তবা অৱা-অনা নংখিবা পুন্সি মাঙখিবা, ময়ুম মকৈ মাঙ তাকখিবা মীওই মিলিয়ন কয়াগী মফমদা ঐহাক্না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি
মশাগী পুৱারীবু নিংশিংলিবা লৈবাক অমখক্তনা মাগী তুংলমচৎ শেমগৎপা অমদি মপাঙ্গল কনবা শাফু অমা ওইরকপা ঙমগনি
নুমিৎ অসিবু পাঙথোকপনা পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীগী লুচিং মখাদা লৈবাক শেমগৎপগী থৌওংগী য়ুম্ফম থোল্লিবনি
14 AUG 2024 12:40PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমদি কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত সাহনা পার্তিসন হোরর রিমেম্বব্রেন্স দেদা ১৯৪৭গী পার্তিসনগী তমথিবা অৱাবা মায়োক্নখিবা মীওই লাখ কয়াগী মফমদা কোক নোনখ্রে
X প্লেতফোর্মদা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, “পার্তিসন হোরর রিমেম্ব্রেন্স দে অসিদা ঐখোয়গী পুৱারীগী খ্বায়দগী তমথিবা তাঙ্কক অসিদা মীওইবগী মচৎ নত্তবা অৱা-অনা নংখিবা পুন্সি মাঙখিবা, ময়ুম মকৈ মাঙ তাকখিবা মীওই মিলিয়ন কয়াগী মফমদা ঐহাক্না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। মশাগী পুৱারীবু নিংশিংলিবা লৈবাক অমখক্তনা মাগী তুংলমচৎ শেমগৎপা অমদি মপাঙ্গল কনবা শাফু অমা ওইরকপা ঙমগনি‍। নুমিৎ অসিবু পাঙথোকপনা পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীগী লুচিং মখাদা লৈবাক শেমগৎপগী থৌওংগী য়ুম্ফম থোল্লিবনি‍।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah on Partition Horrors Remembrance Day, bows to the lakhs of people who suffered the scourge of Partition in 1947
On Partition Horrors Remembrance Day my homage to the millions who suffered inhumane pains, lost lives, turned homeless during this most hideous episode of our history
Only a nation that remembers its history can build its future and emerge as a powerful entity
Observing this day is a foundational exercise in the process of nation building under the leadership of PM Shri Narendra Modi Ji
14 AUG 2024 12:40PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah on Partition Horrors Remembrance Day, bowed to the lakhs of people who suffered the scourge of Partition in 1947.
In a post on X platform, Shri Amit Shah said, “On Partition Horrors Remembrance Day my homage to the millions who suffered inhumane pains, lost lives, turned homeless during this most hideous episode of our history. Only a nation that remembers its history can build its future and emerge as a powerful entity. Observing this day is a foundational exercise in the process of nation building under the leadership of PM Shri Narendra Modi Ji.”