রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
৭৮শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাংওইননা হয়েং ভারতকী রাস্ত্রপতিনা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি
13 AUG 2024 6:09PM by PIB Imphal
৭৮শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাংওইননা হয়েং (ওগস্ত ১৪,২০২৪) দা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা লৈবাক্কী মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
ৱা ঙাংবা অদু পুং ১৯০০ দগী অকাসবানিগী নেসনেল নেতৱার্ক শীনবা থুংনা অমসুং দুরদর্সনগী চেন্নেল খুদিংমক্তা হিন্দীদা শন্দোক্কনি অমসুং তুংদা ইংলিসতা শন্দোক্কনি। হিন্দী অমসুং ইংলিসতা শন্দোক্লবা মতুংদা অকাসবানি অমসুং দুরদর্সনগী লম-লমগী চেন্নেলশিংদা পুং ২১৩০ দগী লম-লমগী লোলশিংদা অমুক শন্দোক্কনি।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO ADDRESS THE NATION TOMORROW ON THE EVE OF 78TH INDEPENDENCE DAY
13 AUG 2024 6:09PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will address the nation tomorrow (August 14, 2024) on the eve of the 78th Independence Day.
The address will be broadcast from 1900 hrs. on the entire national network of Akashvani and telecast over all channels of Doordarshan in Hindi followed by the English version. Broadcast of the address in Hindi and English on Doordarshan will be followed by broadcast in regional languages by regional channels of Doordarshan. Akashvani will broadcast regional language versions at 2130 hrs. on its respective regional networks.