প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.দি গৌরানা প্রধানমন্ত্রী সংগ্রালয় য়েংবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2024 10:17PM by PIB Imphal
ঙসি লৈবাক্কী কোনুংদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.দি গৌরানা প্রধানমন্ত্রী সংগ্রালয় য়েংবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
হান্নগী প্রধান মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী অমসুং ইকায়খুম্নরবা রাজনিতিৱালা, শ্রী @H_D_Devegowda জিনা, মহাক মশামক ময়েক শেংনা উৎলিবা @PMSangrahalaya য়েংবদা হরাওবা ফাওই”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness as former PM HD Devegowda visits Pradhanmantri Sangrahalaya
03 AUG 2024 10:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed happiness as the former PM Shri HD Devegowda visited the Pradhanmantri Sangrahalaya in the national capital today.
Replying to a post on X by the former Prime Minister, Shri Modi posted:
"It’s so heartening to see our former PM and respected statesman, Shri @H_D_Devegowda Ji visiting the @PMSangrahalaya, where he himself is prominently featured."