প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পদ্ম শ্রী মনা ফংলবী কমালা পুজারি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
20 JUL 2024 4:45PM by PIB Imphal
পদ্ম শ্রী মনা ফংলবী কমালা পুজারি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মহাক্না লৌউ-শিংউ, মরুওইনা ওর্গনিক লৌউ চাউখৎহন্নবা অমসুং মৈহৌরোলদগী লৈরক্লবা মরুশিং ঙাক-
শেন্নবা লমদা শিংথানিঙাই ওইবা থবক অমা পাংথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রীমতি কমালা পুজারি জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না লৌউ-শিংউ, মরুওইনা ওর্গনিক লৌউ চাউখৎহন্নবা অমসুং মৈহৌরোলদগী লৈরক্লবা মরুশিং ঙাক-শেন্নবা লমদা শিংথানিঙাই ওইবা থবক অমা পাংথোকখি। মহাক্কী তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবক কয়া হেনগৎহন্নবা পাংথোকখিবা থবকশিং অমসুং পাম্বীশিং অমসুং শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবগী থবকশিং নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক ত্রাইবেলশিং শক্তি পীনবা মৈরা অমসুনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Padma Shri Awardee, Kamala Pujari
20 JUL 2024 4:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Padma Shri Awardee, Kamala Pujari.
She made a monumental contribution to agriculture, particularly boosting organic agricultural practices and protecting indigenous seeds, the Prime Minister said.
In a X post, the Prime Minister said;
“Pained by the passing away of Smt. Kamala Pujari Ji. She made a monumental contribution to agriculture, particularly boosting organic agricultural practices and protecting indigenous seeds. Her work in enriching sustainability and protecting biodiversity will be remembered for years. She was also a beacon in empowering the tribal communities. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”