ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଭେଙ୍କୟା ନାଇଡ଼ୁଙ୍କ ୭୫ତମ ଜନ୍ମ ଦିନ ଉପଲକ୍ଷେ ଏକ ଲେଖ ରଚନା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଏମ ଭେଙ୍କୟାନାଇଡ଼ୁଙ୍କ ଆଜି ତାଙ୍କ ୭୫ତମ ଜନ୍ମ ଦିନ ଉପଲକ୍ଷେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏହି ବିଶେଷ ଦିବସ ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ନାଇଡ଼ୁଙ୍କ ଜୀବନୀ, ସେବା ଏବଂ ଦେଶ ଗଠନ ଲାଗି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନିଜ ଭାବନାକୁ ନେଇ ଏକ ଲେଖ ରଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
୭୫ତମ ଜନ୍ମ ଦିନ ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ @MVenkaiahNaidu ଗାରୁଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ତାଙ୍କ ସୁସ୍ଥ ଓ ଦୀର୍ଘ ଜୀବନ କାମନା କରି ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି । ଏହି ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ତାଙ୍କ ଜୀବନୀ, ସେବା ଓ ଦେଶ ଗଠନ ଦିଗରେ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଉପରେ ଭାବନାକୁ ନେଇ ଏକ ଲେଖ ରଚନା କରିଛି ।”

Prime Minister's Office
PM pens an article on 75th birth anniversary of Shri Venkaiah Naidu
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted former Vice President of India Shri M Venkaiah Naidu on his 75th birthday. On this special occasion the Prime Minister also penned a few thoughts on Shri Naidu's life, service and commitment to nation building.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to Shri @MVenkaiahNaidu Garu on his 75th birthday. Praying for his long and healthy life. On this special occasion, have penned a few thoughts on his life, service and commitment to nation building."
The article is available here- https://www.narendramodi.in/venkaiah-garu-life-in-service-of-bharat