Prime Minister's Office
PM pens an article on 75th birth anniversary of Shri Venkaiah Naidu
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted former Vice President of India Shri M Venkaiah Naidu on his 75th birthday. On this special occasion the Prime Minister also penned a few thoughts on Shri Naidu's life, service and commitment to nation building.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to Shri @MVenkaiahNaidu Garu on his 75th birthday. Praying for his long and healthy life. On this special occasion, have penned a few thoughts on his life, service and commitment to nation building."
The article is available here- https://www.narendramodi.in/venkaiah-garu-life-in-service-of-bharat

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী ভেঙ্কৈয়া নাইদুগী ৭৫শুবা মপোক নুমিৎনা লাকপদা আর্তিকল অমা ইখ্রে
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী হান্নগী উপ্প রাস্ত্রপতি ওইরম্বা শ্রী এম ভেঙ্কৈয়া নাইদুগী ৭৫শুবা মপোক নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। অসিগুম্বা অখন্নবা নুমিৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী নাইদুগী পুন্সি, সর্ভিস অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা থমখিবা কত্থোকপশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোন খরা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"শ্রী @MVenkaiahNaidu গরুগী ৭৫শুবা মপোক নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। পুন্সি নুংশাংনা নাদ-য়েক্তনা লৈবা পীনবীরসনু। অসিগুম্বা অখন্নবা নুমিৎ অসিদা মহাক্কী পুন্সি, সর্ভিস অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা থমখিবা কত্থোকপশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোন খরা ইজরি।"
আর্তিকল অসি মফম অসিদা ফংবীগনি - https://www.narendramodi.in/venkaiah-garu-life-in-service-of-bharat