Prime Minister's Office
PM pens an article on 75th birth anniversary of Shri Venkaiah Naidu
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted former Vice President of India Shri M Venkaiah Naidu on his 75th birthday. On this special occasion the Prime Minister also penned a few thoughts on Shri Naidu's life, service and commitment to nation building.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to Shri @MVenkaiahNaidu Garu on his 75th birthday. Praying for his long and healthy life. On this special occasion, have penned a few thoughts on his life, service and commitment to nation building."
The article is available here- https://www.narendramodi.in/venkaiah-garu-life-in-service-of-bharat

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ভেংকায়া নাইডুৰ ৭৫ সংখ্যক জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰৱন্ধ ৰচনা
01 JUL 2024 9:37AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতৰ প্ৰাক্তন উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম ভেংকায়া নাইডুক তেওঁৰ ৭৫ সংখ্যক জন্মদিনত শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। এই উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী নাইডুৰ জীৱন, সেৱা আৰু ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণৰ প্ৰতি থকা প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰ বিষয়েও কিছু ভাৱনা লিপিবদ্ধ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰে :
"৭৫ সংখ্যক জন্মদিৱসত এম ভেংকায়া নাইডুলৈ শুভেচ্ছা। মই তেওঁৰ দীৰ্ঘায়ু তথা সুস্বাস্থ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো। এই বিশেষ উপলক্ষত তেওঁৰ জীৱন, সেৱা তথা ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণৰ প্ৰতি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতা সন্দৰ্ভত কিছু ভাৱনা মই লিপিবদ্ধ কৰিছো।"
প্ৰৱন্ধটো চাবলৈ ইয়াত ক্লিক কৰক - https://www.narendramodi.in/venkaiah-garu-life-in-service-of-bharat