প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেলঙ্গানাগী মুখ্য মন্ত্রী অমসুং দিপুতী সি.এম.গা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
04 JUL 2024 4:32PM by PIB Imphal
তেলঙ্গানাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী রেভনাথ রেদ্দী অমসুং দিপুতী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ভাত্তি বিক্রমরকা মালুগা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি নৈ দিল্লীদা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা X কী পোস্ত অমদা হায়খি;
"তেলঙ্গানাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী @revanth_anumula অমসুং দিপুতী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ভাত্তি বিক্রমরকা মালুগা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi গা ঙসি উনখি।"

Prime Minister's Office
CM and Deputy CM of Telangana meet Prime Minister
04 JUL 2024 4:32PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Telangana, Shri Revanth Reddy and Deputy Chief Minister of Telangana, Shri Bhatti Vikramarka Mallu met with Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
The Prime Minister’s Office said in a X post;
“Telangana CM, Shri @revanth_anumula and Deputy CM, Shri Bhatti Vikramarka Mallu, met PM @narendramodi today.”