Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Indian Contingent heading to Paris Olympic 2024
04 JUL 2024 8:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with Indian Contingent heading to Paris Olympic 2024 in New Delhi.
The Prime Minister posted on X;
“Interacted with our contingent heading to Paris for the @Olympics. I am confident our athletes will give their best and make India proud. Their life journeys and success give hope to 140 crore Indians.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পেরিস ওলেম্পিক ২০২৪ শরুক য়াগদবা ভারতকী কন্তিনজেন্তগা উনখ্রে
04 JUL 2024 8:36PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস ওলেম্পিক ২০২৪ শরুক য়াগদবা ভারতকী কন্তিনজেন্তগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@Olympics গীদমক পেরিস চৎকদবা ঐখোয়গী কন্তিনজেন্তগা উনখ্রে। ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংনা ফজনা শান্নগনি অমসুং ভারত চাউথোকচবা ফাওহনগনি হায়না ঐনা থাজৈ। মখোয়গী পুন্সিগী খোঙচৎ অমসুং মাইপাকপনা ভারতমচা করোর ১৪০দা থাজবা পীরে”।