প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ওমানৰ চুলতানে অভিনন্দন জনাই কৰা টেলিফোন লাভ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
মহামান্যগৰাকীয়ে ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
শুভেচ্ছা জনোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁক ধন্যবাদ জনায় আৰু ২০২৩ চনৰ ডিচেম্বৰত মহামান্যৰ ঐতিহাসিক ভাৰত ভ্ৰমণ সন্দৰ্ভত আলোকপাত কৰে
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ওমান সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতা পুনৰ ব্যক্ত কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামান্য আৰু ওমানৰ জনসাধাৰণক ঈদৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
11 JUN 2024 1:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ওমানৰ মহামহিম চুলতান হাইথাম বিন তাৰিকৰ পৰা এটা ফোন কল লাভ কৰে।
শেহতীয়াকৈ সামৰণি পৰা সাধাৰণ নিৰ্বাচনৰ পিছত তৃতীয়টো কাৰ্যকালৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পুনৰ নিযুক্ত হোৱাৰ বাবে চুলতান হাইথাম বিন তাৰিকে প্ৰধানমন্ত্ৰীক আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
মহামহিমগৰাকীয়ে ওমান আৰু ভাৰতৰ মাজৰ শতিকা পুৰণি বন্ধুত্বৰ কথা উল্লেখ কৰে আৰু ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামান্যগৰাকীক তেওঁৰ উষ্ম শুভেচ্ছাৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে আৰু ২০২৩ চনৰ ডিচেম্বৰত তেওঁৰ ঐতিহাসিক ভাৰত ভ্ৰমণৰ কথা উল্লেখ কৰে যাৰ ফলত সকলো ক্ষেত্ৰতে দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতা গভীৰ হয়।
দুয়োগৰাকী নেতাই দুয়োখন দেশৰ পাৰস্পৰিক লাভালাভৰ বাবে ভাৰত-ওমান অংশীদাৰিত্ব অধিক গভীৰ আৰু শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ ব্যক্ত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আগন্তুক ‘ঈদ অল আধা’ উৎসৱ উপলক্ষে মহামান্য আৰু ওমানৰ জনসাধাৰণলৈ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
PM receives a congratulatory telephone call from the Sultan of Oman
His Majesty conveys his best wishes for the progress and prosperity of the people of India
PM thanks him for his wishes and highlights His Majesty’s historic visit to India in December 2023
Both leaders reaffirm their commitment to further strengthen India-Oman ties
PM extends Eid greetings to His Majesty and the people of Oman
11 JUN 2024 1:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a phone call today from His Majesty Sultan Haitham Bin Tarik the Sultan of Oman.
Sultan Haitham bin Tarik extended his heartfelt congratulations to Prime Minister on his reappointment as PM for a third term following the recently concluded general elections.
His Majesty emphasized the centuries-old ties of friendship between Oman and India and conveyed his best wishes for the progress and prosperity of the people of India.
Prime Minister thanked His Majesty for his warm wishes and highlighted his historic visit to India in December 2023 which led to deepening of bilateral cooperation in all areas.
The two leaders reaffirmed their commitment to further deepen and strengthen India-Oman partnership for the mutual benefit of both countries.
Prime Minister also extended warm greetings to His Majesty and the people of Oman on the upcoming Eid Al Adha festival.