প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওমানগী সুলতানদগী থাগৎপা ফোঙদোকপগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে
সুলতান্না ভারতকী মীয়াম চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীরকখি
সুলতান্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সুলতান থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং দিশেম্বর ২০২৩দা সুলতান্না পুৱারি ওইনা ভারত্তা লাকখিবা খোঙচৎ অদু পনখি
ভারত-ওমানগী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না পীখি
প্রধান মন্ত্রীনা সুলতান অমসুং ওমানগী মীয়ামদা ইদকী য়াইফ-পাউজেল পীখি
11 JUN 2024 1:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তারিকতগী থাগৎপা ফোঙদোকপগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
হন্দক পাংথোকখিবা সাধারন মীখল মতুংদা অহুমলকশুবা তার্মদা মহাক প্রধান মন্ত্রীগী ফম অমুক হন্না পায়রকপদা সুলতান হাইথাম বিন তারিকনা প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা মহাক্কী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ওমান অমসুং ভারতকী মরক্তা লৈনরিবা চহিচা কয়া শুরবা মরুপ-মপাংগী মরীশিং সুলতান্না ফোঙদোকখি অমসুং ভারতকী মীয়াম চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীরকখি।
সুলতান্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সুলতান থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং হিরম কয়াদা লৈবাক অনিগী মরক্তা মতেং পাংনবা হেনগৎহনখিবা দিশেম্বর ২০২৩ দা সুলতান্না পুৱারি ওইনা ভারত্তা লাকখিবা খোঙচৎ অদু পনখি।
লৈবাক অনিমক কান্নবা ফংনবা ভারত-ওমানগী মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না পীখি।
ইদ অল অধা কুহ্মৈ লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সুলতান অমসুং ওমানগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
PM receives a congratulatory telephone call from the Sultan of Oman
His Majesty conveys his best wishes for the progress and prosperity of the people of India
PM thanks him for his wishes and highlights His Majesty’s historic visit to India in December 2023
Both leaders reaffirm their commitment to further strengthen India-Oman ties
PM extends Eid greetings to His Majesty and the people of Oman
11 JUN 2024 1:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a phone call today from His Majesty Sultan Haitham Bin Tarik the Sultan of Oman.
Sultan Haitham bin Tarik extended his heartfelt congratulations to Prime Minister on his reappointment as PM for a third term following the recently concluded general elections.
His Majesty emphasized the centuries-old ties of friendship between Oman and India and conveyed his best wishes for the progress and prosperity of the people of India.
Prime Minister thanked His Majesty for his warm wishes and highlighted his historic visit to India in December 2023 which led to deepening of bilateral cooperation in all areas.
The two leaders reaffirmed their commitment to further deepen and strengthen India-Oman partnership for the mutual benefit of both countries.
Prime Minister also extended warm greetings to His Majesty and the people of Oman on the upcoming Eid Al Adha festival.