Prime Minister's Office
PM Shri Narendra Modi continues to receive congratulatory messages from world leaders after assuming office as the Prime Minister of India for the third time
Thanks world leaders for their congratulatory messages
11 JUN 2024 5:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked the world leaders for their congratulatory messages after assuming office as the Prime Minister of India for the third time. Shri Modi replied to the messages and telephone calls by world leaders on the social media platform ‘X’.
Responding to a post by the President of the Republic of Cuba, Mr Miguel Díaz-Canel Bermúdez, the Prime Minister said;
“Grateful for your warm wishes President Díaz-Canel. We remain committed to enhance our bilateral ties with Cuba that are rooted in age-old people-to-people connect.”
Replying to a post by the President of Paraguay, Mr Santiago Peña, the Prime Minister said;
“Appreciate your greetings President Santiago Peña. We will continue to advance India-Paraguay relations for the benefit of our people.”
Responding to a post by the President of Panama, Mr Laurentino Cortizo, the Prime Minister said;
“Thank you President Nito Cortizo. Panama is a key partner. We will work together for strengthening our mutually beneficial partnership in all its dimensions.”
Replying to a post by the President of Bulgaria, Mr Rumen Radev, the Prime Minister said;
“Thank you President Rumen Radev. We will continue to work together to deepen partnership between India and Bulgaria.”
Expressing his happiness over a phone call with His Majesty Sultan Haitham bin Tarik of the Sultanate of Oman, the Prime Minister said;
“Thank His Majesty Sultan Haitham bin Tarik of the Sultanate of Oman for his call and deeply appreciate his warm felicitations and words of friendship. The centuries-old India-Oman strategic ties are destined to scale new heights.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহুমলকশুবা ওইনা ভারতকী প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস পায়রবা মতুংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী মখা তানা মালেমগী লুচিংবশিংদগী থাগৎপগী পাউজেল ফংলি
মখোয়গী থাগৎপগী পাউজেলগীদমক মালেমগী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোক্লি
11 JUN 2024 5:47PM by PIB Imphal
অহুমলকশুবা ওইনা ভারতকী প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস পায়রবা মতুংদা মালেমগী লুচিংবশিংনা থাগৎপগী পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মালেমগী লুচিংবশিংগী পাউজেলশিং অমসুং তেলিফোন তৌরকপশিং প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম এক্সতা পাউখুম পীখি।
কিউবাগী রাস্ত্রপতি মিগুয়েল দাইজ-কানেল বর্মুদেজগী পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক রাস্ত্রপতি দাইজ-কানেল তৌবীমল খঙবা উৎচরি। চহি কয়া শুরবা মীগা মীগা লৈনবা মরীদা য়ুম্ফম ওইবা কিউবাগা লৈনবা ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎহন্নবা ঐখোয়না থাজবা পীরি”।
পেরাগুৱেগী রাস্ত্রপতি সান্তিয়াগো পেনাগী পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি সান্তিয়াগো পেনা অদোমগী পাউজেলশিং থাগৎচরি। ঐখোয়গী মীয়ামগী য়াইফনবা ঐখোয়না মখা তানা ভারত-পেরাগুৱেগী মরীশিং মখা তানা চাউখৎহনগনি”।
পানামাগী রাস্ত্রপতি লাউরেন্তিনো কোর্তিজোগী পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি নিতো কোর্তিজো অদোম থাগৎচরি। পানামা অসি মরুওইবা মরুপ অমনি। হিরম খুদিংমক্তা লৈবাক অনিমক কান্নবা ফংনবা মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নগনি”।
বুলগারিয়াগী রাস্ত্রপতি রুমেন রাদেবগী পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি রুমেন রাদেব অদোম থাগৎচরি। ভারত অমসুং বুলগারিয়াগী মরী হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয় মখা তানা থবক তৌমিন্নগনি”।
ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তারিক্কী ফোন কোল অমদা হরাওবা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী কোলগীদমক ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তারিক থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল অমসুং মরুপ-মপাং ওইবগী ৱাহৈশিং থাগৎচরি। চহিচা কয়া শুরবা ভারত-ওমানগী মরীশিং অনৌবা থাকশিংদা পুখৎকনি”।