নৌ-পৰিবহন মন্ত্ৰালয়
‘বন্দৰ, জাহাজ পৰিবহণ আৰু জলপথ মন্ত্ৰালয়’ত দায়িত্বভাৰ গ্ৰহণ কৰে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালে
"সামুদ্ৰিক অমৃত কাল ভিজন ২০৪৭’ত কল্পনা কৰা সামগ্ৰিক বিকাশৰ দিশত সামুদ্ৰিক খণ্ডক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে ‘বন্দৰ, জাহাজ পৰিবহণআৰু জলপথ মন্ত্ৰালয়’-এ ইয়াৰ কাম অব্যাহত ৰাখিব:" সৰ্বানন্দ সোণোৱাল
"জনসাধাৰণে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীজীৰ নেতৃত্বত আস্থা ৰাখিছে যিয়ে আমাক 'নেশ্যন ফাৰ্ষ্ট'ৰ ধাৰণাৰে বিকশিত ভাৰতৰ দিশত পথ প্ৰদৰ্শন কৰি থাকিব": সৰ্বানন্দ সোণোৱাল
11 JUN 2024 6:30AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালে ১০ জুনত নতুন দিল্লীত ‘বন্দৰ, জাহাজ পৰিবহণ আৰু জলপথ মন্ত্ৰালয়’ৰ দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰে। কাৰ্যালয়ৰ বিষয়াসকলৰ লগতে কৰ্মচাৰীসকলক সম্বোধন কৰি মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে লক্ষ্য আৰু উদ্দেশ্য আগত ৰাখি দেশৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়োৱাৰ বাবে দলটোক আত্মবিশ্বাসেৰে উজ্জীৱিত কৰি তোলে। শ্ৰী সোণোৱালে পুনৰ কয় যে ভাৰতক বিকশিত কৰি তোলাৰ বাবে দেশৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়োৱাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি সম্পূৰ্ণ কৰিব লাগিব আৰু তেওঁৰ দলটোক এই দিশত ভাল কাম কৰাৰ পৰম্পৰা অব্যাহত ৰাখিবলৈ আহ্বান জনায়।
অনুষ্ঠানত ভাষণ প্ৰদান কৰি শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালে কয়, "প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীজীৰ গতিশীল নেতৃত্বত ‘বন্দৰ, জাহাজ পৰিবহণ আৰু জলপথ মন্ত্ৰালয়ে’ সামুদ্ৰিক খণ্ডক শক্তিশালী কৰাৰ দিশত আৰু এক অৰ্থনৈতিক শক্তিক্ষেত্ৰ হোৱাৰ প্ৰচেষ্টাত ইয়াৰ সামগ্ৰিক বিকাশৰ দিশত দৃঢ়তাৰে কাম কৰি আহিছে। আমি ‘বিকশিত ভাৰত’ৰ চূড়ান্ত লক্ষ্য প্ৰাপ্ত কৰাৰ দিশত আগবাঢ়ি যাওঁতে ‘নেশ্যন ফাৰ্ষ্ট’ৰ মন্ত্ৰেৰে ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণৰ উদ্দেশ্যত নিজকে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ কৰি যাম। আমাৰ মন্ত্ৰালয়ে ‘অমৃত কাল ভিজন, ২০৪৭’ত কল্পনা কৰা অনুসৰি সামুদ্ৰিক খণ্ডক সামগ্ৰিক বিকাশৰ দিশত শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কাম কৰি যাব।"

Ministry of Ports, Shipping and Waterways
Union Minister Shri Sarbananda Sonowal takes charge at the Ministry of Ports, Shipping & Waterways
“MoPSW to continue its work toward empowering the Maritime Sector towards holistic development as envisioned in Maritime Amrit Kaal Vision 2047:” Sarbananda Sonowal
“People has reposed faith in the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi ji who shall continue to guide us with the idea of ‘Nation First’ towards a Viksit Bharat”: Sarbananda Sonowal
11 JUN 2024 6:30AM by PIB Delhi
The Union Minister Sarbananda Sonowal took charge of the Ministry of Ports, Shipping & Waterways on 10 th June in New Delhi. Addressing the office bearers as well as the staff, the Minister evoked confidence in the team for delivering goals and objectives with a vision to serve the people of this country. Shri Sonowal reiterated that the commitment towards serving this country to become Viksit Bharat must be absolute and called upon his team to sustain their good work towards this end.
Speaking on the occasion, Shri Sarbananda Sonowal, said, “Under the dynamic leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi ji, the Ministry of Ports, Shipping & Waterways have been doing some stupendous work towards empowering maritime sector and its holistic development in our endeavour to become an economic powerhouse. We will continue to commit ourselves to the cause of nation building with the intent of Nation First as we move ahead towards achieving the ultimate goal of Viksit Bharat. Our ministry will continue to work towards empowering the maritime sector towards holistic development as envisioned in the Amrit Kaal Vision, 2047.”