প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী মীখলদা অমুক হন্না মাইপাক্লকপদ আর্মেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না থমখি
06 JUN 2024 8:58PM by PIB Imphal
ঙসি আর্মেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রী নিকোল পাসিনয়ান্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে অমসুং হন্দক পাংথোকখিবা সাধারন মীখলদা মাইপাকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী পাসিনয়ান থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং হিরম কয়াদা লৈবাক অনিগী মরক্তা মতেং পীনবা হেনগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
ভারত-আর্মেনিয়াগী লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থবক তৌনবা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না থমখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister of Armenia congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
The two leaders reaffirm their commitment towards further strengthening of bilateral ties
06 JUN 2024 8:58PM by PIB Delhi
Prime Minister of Armenia, H.E. Mr. Nikol Pashinyan, called Prime Minister Shri Narendra Modi today and congratulated him on the victory in the recently concluded general elections.
Prime Minister thanked PM Pashinyan and noted the growing cooperation between the two countries in all areas.
Both leaders reaffirmed their commitment to work towards further strengthening of India-Armenia bilateral ties.
They agreed to remain in touch.