প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক অভিনন্দন জনাইছে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে
নেতাদ্বয়ে ‘ভাৰত-ৰাছিয়া বিশেষ আৰু বিশেষ সুবিধাপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব’ অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ সন্মতি প্ৰকাশ কৰে
চলিত ‘ব্ৰিকছ’-ৰ অধ্যক্ষ পদৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাছিয়ালৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
05 JUN 2024 10:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাছিয়ান ফেডাৰেশ্যনৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰী ব্লাদিমিৰ পুটিনৰ পৰা অহা টেলিফোন গ্ৰহণ কৰে।
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে সাধাৰণ নিৰ্বাচনত সফলতাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক উষ্ম অভিনন্দন জনায় আৰু ঐতিহাসিক তৃতীয়টো কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই সকলো ক্ষেত্ৰতে ভাৰত-ৰাছিয়া বিশেষ আৰু বিশেষ সুবিধাপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে একেলগে কাম কৰি যাবলৈ সন্মত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ চনত ব্ৰিকছৰ চলিত অধিৱেশনত ৰাছিয়াৰ অধ্যক্ষতাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োজন নেতাই যোগাযোগত থাকিবলৈ সন্মতি প্ৰকাশ কৰে।

Prime Minister's Office
President Putin congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
The leaders agree to further strengthen India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership
PM conveys his best wishes for Russia’s ongoing BRICS chairmanship
05 JUN 2024 10:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin warmly congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed best wishes for a historic third term.
The two leaders agreed to continue to work together for further strengthening the India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership in all areas.
Prime Minister conveyed his best wishes to President Putin for Russia’s ongoing chairmanship of BRICS during 2024.
The two leaders agreed to remain in touch.