Prime Minister's Office
President Putin congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
The leaders agree to further strengthen India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership
PM conveys his best wishes for Russia’s ongoing BRICS chairmanship
05 JUN 2024 10:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin warmly congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed best wishes for a historic third term.
The two leaders agreed to continue to work together for further strengthening the India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership in all areas.
Prime Minister conveyed his best wishes to President Putin for Russia’s ongoing chairmanship of BRICS during 2024.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদী অমুক হন্না খল্লকপদা রাস্ত্রপতি পুতিন্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত-রুসিয়াগী অখন্নবা অমসুং অচেৎপা মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবশিংনা য়ানখি
হৌজিক রুসিয়ানা ব্রিক্সকী চিয়ার্মেন ওইরিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি
05 JUN 2024 10:08PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রুসিয়াগী রাস্ত্রপতি ব্লাদিমির পুতিনদগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে।
সাধারন মীখলদা মাইপাক্লকপদা রাস্ত্রপতি পুতিন্না প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং পুৱারি ওইরবা অহুমশুবা তার্মগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীরকখি।
ভারত-রুসিয়াগী অখন্নবা অমসুং অচেৎপা মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।
২০২৪ মনুংদা রুসিয়ানা ব্রিক্সকী চিয়ার্মেন ওইরিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।