প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অভিনন্দন জনাইছে
ভাৰত-ইজৰাইলৰ সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতানয়াহুৰ অৱদানৰ কথা উল্লেখ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ইজৰাইল কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰাবৃত্তি কৰে
06 JUN 2024 9:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুৱে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ উষ্ম শুভেচ্ছা আৰু গভীৰ মৰমৰ বাবে তেওঁক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিগত বছৰবোৰত ভাৰত-ইজৰাইলৰ সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অৱদানৰ কথা উল্লেখ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই সকলো ক্ষেত্ৰতে ভাৰত-ইজৰাইল কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা দোহাৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই যোগাযোগত থকাৰ বাবে সন্মতি প্ৰকাশ কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister of Israel congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
Prime Minister notes PM Netanyahu’s contribution in strengthening India-Israel ties
The two leaders reiterate their commitment to further strengthen India-Israel Strategic Partnership
06 JUN 2024 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a congratulatory call from the Prime Minister of the State of Israel, H.E. Benjamin Netanyahu, today on his re-election.
While thanking him for his warm wishes and deep affection for the people of India, Prime Minister noted his contribution towards strengthening of India-Israel ties over the years.
The two leaders reiterated their commitment to further strengthen India–Israel strategic partnership in all areas.
They agreed to remain in touch.