Prime Minister's Office
Prime Minister of Israel congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
Prime Minister notes PM Netanyahu’s contribution in strengthening India-Israel ties
The two leaders reiterate their commitment to further strengthen India-Israel Strategic Partnership
06 JUN 2024 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a congratulatory call from the Prime Minister of the State of Israel, H.E. Benjamin Netanyahu, today on his re-election.
While thanking him for his warm wishes and deep affection for the people of India, Prime Minister noted his contribution towards strengthening of India-Israel ties over the years.
The two leaders reiterated their commitment to further strengthen India–Israel strategic partnership in all areas.
They agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী মীখলদা অমুক হন্না মাইপাক্লকপদা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত-ইজরেগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুনা পাংথোকখিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
ইন্দিয়া-ইজরেল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না থমখি
06 JUN 2024 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী মীখলদা অমুক হন্না মাইপাক্লকপদা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুনা তেলিফোন তৌরক্তুনা থাগৎপা ফোঙদোক্লকখ্রে।
মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোরকপা অমসুং ভারতকী মীয়াম থম্মোয় শেংনা নুংশিবা অদুদা মহাক থাগৎলদুনা, চহি কয়া ভারত-ইজরেগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুনা পাংথোকখিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী মোদীনা থাগৎখ্রে।
হিরম খুদিংমক্তা ইন্দিয়া-ইজরেল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না থমখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।