প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী জোর্জিয়া মেলোনিগা ৱারী শাখ্রে
পি.এম.না ইতালিগী লিবরেসন নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
পি.এম.না ইতালিদা পাঙথোক্কদৌরিবা G7 সম্মিৎ য়াওনবা হায়রকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
লুচিংবশিংনা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা ফিরেপ নৌহৌননা ফোঙদোকখ্রে
মখোয়না নাকল অনিগী কান্নগদবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী হীরমশিংদা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নখ্রে
25 APR 2024 9:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী জোর্জিয়া মেলোনিগা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
পি.এম.না পি.এম. মেলোনি অমসুং ইতালিগী মীয়াম্না 79শুবা লিবরেসন নুমিৎকী কুমওন্না লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
মহাক্না পি.এম. মেলোনিবু ইতালিগী পুগলিয়াদা জুন 2024দা পাঙথোক্কদৌরিবা G7 সম্মিৎ আউৎরীচ সেসনশিংদা শরুক য়ারনবা হায়রকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। লুচিংবশিংনা ভারতকী G20 প্রসিদেন্সীদগী ফংখিবা মরু ওইবা আউৎকমশিং মরু ওইনা ইতালিগী প্রসিদেন্সী মখাদা G7 সম্মিৎতা গ্লোবেল সাউথ সপ্পোর্ত তৌবগী ৱাফম মাংদা পুখৎনবা খন্নখি।
লমখোয়না বাইলেতরেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়গী ফিরেপ মখা চত্থনবা নৌহৌনা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা নাকল অসিগী কান্নগদবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী ওইরিবা ফীভমশিংগী মতাংদসু ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with the Italian Prime Minister Georgia Meloni
PM extends greetings on Italy’s Liberation day
PM thanks for the invite to the G7 Summit in Italy
The leaders reaffirmed commitment to further strengthen Strategic Partnership
They exchanged views on regional and global issues of mutual interest
25 APR 2024 9:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with Georgia Meloni, Prime Minister of Italy.
PM extended his greetings to PM Meloni and the people of Italy on the occasion of 79th anniversary of Liberation Day.
He thanked PM Meloni for the invite to the G7 Summit Outreach Sessions to be held in June 2024 in Puglia, Italy. The leaders discussed taking forward the important outcomes from India’s G20 Presidency, especially that support the Global South, at the G7 Summit under Italy’s Presidency.
They reaffirmed their commitment to continue to strengthen the bilateral Strategic partnership.
The two leaders also exchanged views on regional and global developments of mutual interest.