প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম-সুর্য ঘর: মুফ বিজলি য়োজনাগীদমক য়ুম করোর ১ হেনবনা রেজিস্তার তৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 MAR 2024 9:19AM by PIB Imphal
পি.এম-সুর্য ঘর: মুফ বিজলি য়োজনাগীদমক য়ুম করোর ১ হেনবনা রেজিস্তার তৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
নুংঙাইবা পাউনি!
“য়োজনা অসি হৌদোকপা থা অমগী মনুংদা, পি.এম-সুর্য ঘর: মুফ বিজলি য়োজনাগীদমক য়ুম করোর ১ হেনবনা রেজিস্তার তৌরে।
লৈবাক্কী মফম শীনবা থুংবদগী রেজিস্তার তৌরক্লে। অসাম, বিহার, গুজরাত, মহারাস্ত্রা,ওরিসা, তামিল নাদু অমসুং উত্তর প্রদেসতগী রেজিস্ত্রেসন লাখ ৫ হেন্না লাকখি।
রেজিস্তার তৌদ্রিবা য়ুমশিং অথুবা মতমদা রেজিস্তার তৌগদবনি।
pmsuryaghar.gov.in"
“থবক অসিনা ইনর্জি পুথোকপগা লোয়ননা য়ুমথোংশিংদা ইলেক্ত্রিসিতিগী চাদিং হন্থহনগনি। মসিনা পাক-শন্না লাইফস্তাইল ফোর ইনভাইরোনমেন্ত(লাইফ) পুক্নিং থৌগৎতুনা, হেন্না ফবা গ্রহ অমা ওইহনবদা মতেং পাংগনি”।

Prime Minister's Office
PM hails over one crore households registering for PM-Surya Ghar: Muft Bijli Yojana
16 MAR 2024 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today expressed delight on over one crore households registering for PM-Surya Ghar: Muft Bijli Yojana.
The Prime Minister posted on X :
Outstanding news!
"In about a month since it was launched, over 1 crore households have already registered themselves for the PM-Surya Ghar: Muft Bijli Yojana.
Registrations have been pouring in from all parts of the nation. Assam, Bihar, Gujarat, Maharashtra, Odisha, Tamil Nadu and Uttar Pradesh have seen over 5 lakh registrations.
Those who haven’t registered yet should also do so at the earliest.
pmsuryaghar.gov.in"
"This initiative promises substantial reductions in electricity expenses for households, along with ensuring energy production. It's poised to encourage Lifestyle for Environment (LiFE) on a grand scale, contributing to a better planet."