ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତ-ଇଏଫ୍ଟିଏ ବାଣିଜ୍ୟ ଓ ଅର୍ଥନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀ ଚୁକ୍ତିନାମାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀଙ୍କ ସ୍ବାାଗତ
ଭାରତ-ଇଏଫ୍ଟିଏ ବାଣିଜ୍ୟ ଏବଂ ଅର୍ଥନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀ ଚୁକ୍ତିନାମାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ଆଜି ସ୍ବାଗତ କରିଛନ୍ତି।
ଏହି ଚୁକ୍ତି ସ୍ବାକ୍ଷର ଉପରେ ସେ ନିଜର ମତାମତ ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି।
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପିୟୁଷ ଗୋଏଲ୍ଙ୍କ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ନିଜର ମନ୍ତବ୍ୟ ଦେଇ ସେ କହିଛନ୍ତି :
“ଭାରତ-ଇଏଫ୍ଟିଏ ମଧ୍ଯରେ ହୋଇଥିବା ବାଣିଜ୍ୟ ଏବଂ ଅର୍ଥନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀ ଚୁକ୍ତିନାମାକୁ ନେଇ ମୁଁ ବେଶ୍ ଆନନ୍ଦିତ। ଏହି ଐତିହାସିକ ଚୁକ୍ତିନାମା ଆର୍ଥôକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଓ ଦେଶର ଯୁବପିଢ଼ୀଙ୍କ ପାଇଁ ନୂଆ ନିଯୁକ୍ତି ସୁଯାଗ ସୃଷ୍ଟି କରିବା ଦିଗରେ ଆମର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ସୂଚାଇ ଦେଉଛି। ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଏହି ସମୃଦ୍ଧି ଓ ପାରସ୍ପରିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଅଧିକ ତ୍ବରାନ୍ବିତ ହେବ, କାରଣ ଭବିଷ୍ୟତରେ ଇଏଫ୍ଟିଏ ଦେଶମାନଙ୍କ ସହ ଆମର ସµର୍କ ଅଧିକ ସୁଦୃଢ଼ ହେବ।”

Prime Minister's Office
India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth: PM
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed signing of India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement.
He also shared his message to the signing of the pact.
The Prime Minister replied to the Union Minister Shri Piyush Goel's post on X :
"Delighted by the signing of the India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement. This landmark pact underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth. The times ahead will bring more prosperity and mutual growth as we strengthen our bonds with EFTA nations."