প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শেন-থুম চাউখৎপা হেনগৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংগী খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবক্কী মরুওইবা ইন্দিয়া-ই.এফ.তি.এ ত্রেদ এন্দ ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রিমেন্তনা ফোঙদোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Imphal
ঙসি ইন্দিয়া-ই.এফ.তি.এ ত্রেদ এন্দ ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রিমেন্ত খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পেক অসি খুৎয়েক পীনবদা মহাক্না পীবা পাউজেল মহাক্না সিয়ার তৌখি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ইন্দিয়া-ই.এফ.তি.এ ত্রেদ এন্দ ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রিমেন্ত খুৎয়েক পীনখিবদা অপেনবা পোকই। মসিগী শিংথানিঙাই ওইরবা পেক অসিনা শেন-থুম চাউখৎপা হেনগৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংগী খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবক্কী মরুওইবা ফোঙদোক্লে। ই.এফ.তি.এ লৈবাকশিংগা লোয়ননা ঐখোয়গী মরীশিং ঐখোয়না মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ননা তুংদা হেন্না নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং অমগা অমগা চাউখৎমিন্নবা পুরকপা ঙমগনি”।

Prime Minister's Office
India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth: PM
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed signing of India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement.
He also shared his message to the signing of the pact.
The Prime Minister replied to the Union Minister Shri Piyush Goel's post on X :
"Delighted by the signing of the India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement. This landmark pact underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth. The times ahead will bring more prosperity and mutual growth as we strengthen our bonds with EFTA nations."