Prime Minister's Office
India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth: PM
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed signing of India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement.
He also shared his message to the signing of the pact.
The Prime Minister replied to the Union Minister Shri Piyush Goel's post on X :
"Delighted by the signing of the India-EFTA Trade & Economic Partnership Agreement. This landmark pact underlines our commitment to boosting economic progress and create opportunities for our youth. The times ahead will bring more prosperity and mutual growth as we strengthen our bonds with EFTA nations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
“ভাৰত-‘ইএফটিএ’ বাণিজ্য তথা অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব চুক্তি”য়ে অৰ্থনৈতিক প্ৰগতি ত্বৰান্বিত কৰাৰ লগতে যুৱ প্ৰজন্মৰ বাবে সুযোগ সৃষ্টিৰ প্ৰতি আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিব: প্ৰধানমন্ত্ৰী
10 MAR 2024 8:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি “ভাৰত-‘ইএফটিএ’ বাণিজ্য তথা অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব চুক্তি” স্বাক্ষৰিত হোৱা কাৰ্যক আদৰণি জনায়।
চুক্তিখন স্বাক্ষৰিত কৰা উপলক্ষে তেওঁ এটি বাৰ্তাও সহভাগ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী পীযুষ গোৱেলে ‘এক্স’-ত কৰা এক ‘পোষ্ট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই কয়:
"ভাৰত-‘ইএফটিএ’ বাণিজ্য তথা অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব চুক্তি স্বাক্ষৰিত হোৱাত আনন্দিত হৈছোঁ। এই যুগান্তকাৰী চুক্তিখনে অৰ্থনৈতিক প্ৰগতি ত্বৰান্বিত কৰাৰ লগতে আমাৰ যুৱপ্ৰজন্মৰ বাবে সুযোগ সৃষ্টিৰ প্ৰতি আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাতো গুৰুত্ব আৰোপ কৰিব। আমি যিহেতু ‘ইএফটিএ’ ৰাষ্ট্ৰসমূহৰ সৈতে আমাৰ সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰিম, সেয়ে, আগন্তুক সময়ে অধিক সমৃদ্ধি আৰু পাৰস্পৰিক বিকাশৰ গতি ত্বৰান্বিত কৰিব।"