প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অয়া বাইকুন্দ শ্বামীকালগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা কোন নোনখ্রে
03 MAR 2024 10:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী অয়া বাইকুন্দ শ্বামীকালগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা, ঐনা শ্রী অয়া বাইকুন্দ শ্বামীকালগী মফমদা কোক নোঞ্জরি। লায়রবশিংগী মনুংদা খ্বাইদগী লায়রবশিংগী ফিবম ফগৎহন্দুনা মীনুংশি খঙবা অমসুং নুংশিন্না হিংমিন্নবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা মশিং থিঙমদ্রবা থবকশিংগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচবা ফাওই। মীওইবা খুন্নাইগীদমক মহাক্কী মঙলানশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা ঐখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister bows to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary
03 MAR 2024 10:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“On his birth anniversary, I bow to Sri Ayya Vaikunda Swamikal. We are all proud of his innumerable efforts to build a compassionate and harmonious society where the poorest of the poor are empowered. We reiterate our commitment to fulfilling his vision for humanity.”