প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী আয়া বৈকুন্দ স্বামীকালৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত শ্ৰদ্ধা নিবেদন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 MAR 2024 10:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী আয়া বৈকুন্দ স্বামীকালৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত কৰা এটা পোষ্টত উল্লেখ কৰে -
“শ্ৰী আয়া বৈকুন্দ স্বামীকালৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত তেখেতলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদিছো। দৰিদ্ৰ জনতাৰ মাজত এখন সবলীকৃত সমাজ গঢ়িবৰ বাবে তেওঁ কৰি যোৱা অগণিত প্ৰচেষ্টাক লৈ আমি দেশবাসী সদায়েই গৌৰৱান্বিত। মানৱতাৰ বাবে তেওঁ দেখা সপোন পূৰণৰ বাবে আমি বদ্ধপৰিকৰ হৈ থাকিম।”

Prime Minister's Office
Prime Minister bows to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary
03 MAR 2024 10:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“On his birth anniversary, I bow to Sri Ayya Vaikunda Swamikal. We are all proud of his innumerable efforts to build a compassionate and harmonious society where the poorest of the poor are empowered. We reiterate our commitment to fulfilling his vision for humanity.”