প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিল গেতস উনখ্রে
29 FEB 2024 11:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিদা বিল গেতস উনখ্রে। বিল গেতসনা হায়খি মখোয়না মীয়ামগী য়াইফনবা এ.আই শীজিন্নবা; দি.পি.আই, নুপীনা লমজিংবা চাউখৎপা; লৌউ-শিংউদা অনৌবা থবক পায়খৎপা, হকশেল অমসুং অইং-অশাগী খল হোংলকপা চুশিন্ননবা হোৎনবগী মতাংদা ৱারি শানখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না নুংঙাইনবা অমসুং মালেম শীনবা থুংবগী মীওই মিল্লিয়ন কয়া য়াইফনবা হিরমশিং ঐখোয়না খন্নখি।
বিল গেতসকী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তশেংনা অঙকপা উনবা অমনি ! ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না নুংঙাইনবা অমসুং মালেম শীনবা থুংবগী মীওই মিল্লিয়ন কয়া য়াইফনবা হিরমশিং খন্নবা অসি মতম পুম্নমক্তা অপেনবা ওইখি। @BillGates” ।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Mr. Bill Gates
29 FEB 2024 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Mr. Bill Gates in New Delhi. Mr. Bill Gates said that they have talked about AI for public good; DPI; women-led development; innovation in agriculture, health, and climate adaptation.
Shri Modi said that they have discussed the sectors which will make our planet better and empower millions of people across the globe.
Responding to the X post of Mr. Bill Gates, the Prime Minister said;
“A wonderful meeting indeed! Always a delight to discuss sectors which will make our planet better and empower millions of people across the globe. @BillGates”